"Wandel" gerust even door ons gebouw en neem een kijkje in de ruimtes die we te bieden hebben. Je kunt een ruimte uitzoeken die biedt wat je nodig hebt.

 

Door op de balken hieronder te klikken, kun je navigeren tussen de verschillende ruimtes, een korte omschrijving lezen en de ruimtes bekijken op foto's. Zo krijg je een idee van de mogelijkheden die we bieden.

 

Als laatste tref je een overzicht van onze middelen ( recources ) aan.

 

Voor onze tarieven download je in onze tarievenlijst op  het onderste deel van deze pagina.

Klik op de "Download" button hieronder om onze tarieven in te zien. 

De organisaties die bij ons al een jaarcontract hebben, betalen een gereduceerd tarief voor het "bij huren" van ruimtes. Heeft jouw organisatie nog geen jaarcontract bij de Vilgaard? kijk dan in de rode  kolom aan de linkerzijde, on "incidenteel". 

We maken onderscheid tussen verenigingen en commercieel. Is jouw organisatie een vereniging of een club? Dan hebben we het over verenigingstarief. Ben je een ZZP'er zoals een coach of geef je cursussen, is jouw organisatie een bedrijf, instituut of een (overheids)instelling? Dan spreken we van een commercieel tarief.

Heb je naar aanleiding van onze tarievenlijst nog vragen ? Neem dan gerust contact op. 

 

Tarieven De Vilgaard 2020
PDF – 317,4 KB

Onze vaste klanten kunnen een account aanvragen en online reserveren. Voor het aanvragen van een account en het online reserveren gaan naar onze reserveringspagina.