We hebben verschillende middelen, "recources" tot onze beschikking die je kunt huren als u gebruik maakt van één van onze ruimtes, of als je aan jezelf, je organisatie of je evenement bekendheid wil geven. Deze recources zijn in verschillende categorieën onder te brengen; "presentatie", "Theater en Techniek" en "Reclame en Sponsoring".

Presentatie

Flatscreen

Bij vergaderingen, cursussen en bijeenkomsten is het vaak handig om dat wat uitgelegd wordt, visueel te ondersteunen. Door te zien begrijp je immers beter. 

Een perfecte oplossing hiervoor zijn flatscreens; grote schermen op een handig verrijdbaar meubel. Het beeld is haarscherp en de lichtopbrengst erg hoog. Hierdoor kun je ook van wat verder weg goed zien wat er op het scherm wordt getoond.

Doordat het flatscreen is voorzien van zowel HDMI als VGA aansluitingen, is nagenoeg iedere mediadrager aan te sluiten op het scherm en zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. 

Indien gewenst beschikken we ook nog over een draadloze oplossing, deze vergt de installatie van lichte software ( we present ) op de mediadrager.

 

Beamer

In plaats van een flatscreen kan een beamer ook een oplossing bieden voor je presentatie. Met name als er behoefte is een een projectie die wat groter is dan een flatscreen, of een projectie op een grotere hoogte getoond wordt, zoals bij een grote groep toeschouwers. 

Ook op een beamer kunnen mediadragers worden aangesloten middels een HDMI en met een VGA  aansluiting, en We Present, onze draadloze oplossing, werkt ook perfect met een beamer. 

Blue Ray / DvD

Een BlueRay / DvD speler om je presentatie te ondersteunen hebben we eveneens beschikbaar. Deze kan worden aangesloten op een flatscreen of op een beamer.

Verplaatsbare mobiele speaker

Als de groep waar je voor presenteert wat groter is of wanneer er vragen uit het publiek kunnen komen, is het handig om wat geluidsondersteuning te hebben. Met onze verplaatsbare mobiele speaker heb je een handige ondersteuning met twee draadloze microfoons waardoor je uitermate flexibel bent. Het is mogelijk om nog twee bekabelde microfoons aan de achterzijde aansluiten ( eenmaal XLR en een maal Jack plug )

Je kunt ook geluidsfragmenten en muziek afspelen met deze speaker, door een USB of SD kaart aan de achterzijde in te voeren. Daarbij is het mogelijk om verbinding te maken met een extern apparaat middels een BlueThooth verbinding. 

Door de Cinch aansluitingen kun je bijvoorbeeld een CD speler of een ander audioapparaat aansluiten op de mobiele speaker. Middels de Cinch uitgangen kun je de speaker als input aansluiten op een ander audioapparaat of bijvoorbeeld mengpaneel.

De mobiele speaker heeft een accu, dus hoeft niet doorlopend aan het stopcontact aangesloten te zijn. Hierdoor is de speaker echt mobiel, je kunt 'm neerzetten waar je maar wil en levert je op iedere gewenste plaats tot maar liefst 150 Watt aan audio ondersteuning voor je presentatie. 

Voor uitgebreidere geluidsoplossingen, kijk eens onder het kopje "Theater en Techniek" hieronder. 

 

Theater en Techniek

Onze theatertechniek is betrouwbaar en professioneel. Hierdoor kunnen we voor de meest uiteenlopende activiteiten en mogelijkheden ondersteuning bieden. Het is onbegonnen werk om alle details van onze mogelijkheden hier tot in detail uit te leggen. Als je na het doornemen van dit overzicht voor jouw voorstelling of evenement iets mist of je wil meer weten, neem dan gerust contact met ons op, waarschijnlijk zullen we je aangenaam verrassen!

Lichtinstallatie

Onze lichtinstallatie wordt aangedreven door een DiGiLite Pulse MX lichttafel. Dit is een bescheiden maar verrassend krachtige en uitgebreide lichttafel. Hiermee kun presets en ques programmeren, je ques afspelen als chases of sequences of live mixen. Ook time coded lichtshows zijn geen enkel probleem voor deze krachtige machine.

We kunnen niet ieder lampje in onze installatie apart benoemen. We beschikken over een volgspot, een ruim assortiment aan aan LED en gloeilamp frontlicht en een keur aan flat par, par cans en twee movingheads. 

Om een idee te krijgen van wat mogelijk is, kijk naar de werkopname hieronder die is gemaakt om één van onze lichtshows te testen.

In house geluidssysteem

Onze theaterzaal is voorzien van een krachtige geluidsinstallatie, die deels als "in house" installatie werkt middels een dante netwerk. Dat houdt in dat bepaalde geluidsbronnen zowel in het café als in de zaal kunnen worden afgespeeld. Voor evenementen in de theaterzaal werkt ons in house systeem simpelweg als eindtrap van ons PA systeem.

Draadloze microfoon

We hebben een Sehsneiser draadloze microfoon beschikbaar die is gekoppeld aan het in house systeem. Dat betekent dat deze bij gebruik te horen kan zijn in alle drie of één van de drie theaterzalen, de foyer, het café en de biljartruimte.

 

Grote geluidsinstallatie

Onze grote geluidsinstallatie bedient de theaterzaal. De eindversterking van de grote installatie gaat via ons in house systeem. Voor de theaterzaal wordt er gebruik gemaakt van een viertal BOSE Powermatch ( PM 8500 ) versterkers. Hiermee wordt meer dan voldoende vermogen gegenereerd om de zaal, ook deze helemaal vol is, te vullen met een krachtig en goed uitgebalanceerd geluid. Ook voor de stevige party's en feestavonden is er meer dan voldoende vermogen. 

De Powermatch versterkers worden aangestuurd door meerdere Bose Controlspace ( ESP 1240 ) besturingsmodules. 

De versterkers en besturingsmodules zijn op verschillende plaatsen in het gebouw geïnstalleerd en communiceren met elkaar door een datanetwerk ( Dante ). Alle instellingen zijn pre-fixed en worden geprogrammeerd door een expert engineer. Het equalizen en anderszins instellen van het theatergeluid gaat door de input. Het in house Bose systeem dient als niet instelbare eindtrap.

Onze speakeropstelling is volgens een zgn. Line -Array methode. Dat wil in ons geval zeggen dat we van voren naar achteren meerdere speakers opstellen om het geluid gebalanceerd te verdelen over de ruimte. Als we enkel speakers aan de voorkant plaatsen, is er meer volume nodig om ook aan de achterkant verstaanbaar te zijn. Dit zou als gevolg hebben dat het geluid voorin erg hard zou zijn en achterin zachter door het verval van het geluid.

De basis van onze Line-Array zijn twee Bose speakers ( Bose Panaray LT9403 ) die naast het podium hangen, en twee Bose basspeakers ( Bose RMS 215 Array ) die voor het podium liggen. 

De ophanging en richting van de speakers is vast en spectraal becalculeerd door onze expert engineer. De speakers zijn dus niet te verplaatsen. De basspeakers wel, het dringende advies is om deze speakers vanauit het midden te laten werken.

Halverwege de zaal plaatsen we aan de zijkant twee losse speakers in onze opstelling ( de line array ). Dit zijn krachtige, rijk gekleurde RCF speakers ( ART 710-A ). Deze speakewrs hebben een verrassend vermogen en een grote afstralingshoek. De speakers worden meestal op ca. 8 meter van de hangende speakers geplaatst, en worden daarom vertraagd met ongeveer 23 ms. Hierdoor wordt het geluidsverval van voren naar achteren volledig gecompenseerd, en is door de gehele zaal een evenwichtig, vol en krachtig geluid waarneembaar. De zaal is als het ware "gelijkmatig gevuld" met geluid.

 

Op het podium voorzien we in geluid door middel van twee krachtige, forse 400 Watt SkyTec speakers ( SP1500 A ). 

Door hun unieke vormgeving zijn de speakers zowel platliggend als rechtopstaand te gebruiken, in beide gevallen gevallen kunnen ze diagonaal achterover liggen of staan. 

Door de combinatie van de mogelijkheid om de speakers zowel in horizontale als verticale stand achterover te laten leunen en het verschil tussen horizontale en verticale afstralingshoek kun je kiezen voor een heel breed monitorgeluid of juist een strak afgebakend monitorgeluid.

De input en de mix van het geluid ij onze grote geluidsinstallatie gaat middels een Soundraft UI 24R. Dit is een multiblok met een digitaal mengpaneel dat is op te roepen en te bedienen met een PC, Laoptop, pad of zelfs telefoon. Aanvullende software is overbodig, dit alles is benaderbaar met een standaard internetbrowser. De Soundcraft genereert een eigen WiFi netwerk, of kan verbinding maken met een bestaand netwerk. Bij een volle zaal adviseren we echter een rechtstreekse verbinding middels een UTP kabel, om "lagging" te voorkomen doordat vele mobiele telefoons doorlopend verbinding proberen te maken met alle aanwezige Wifi netwerken.

De UI 24R heeft tien XLR / Jack combi ingangen, en 10 XLR ingangen. Verder is er zijn er twee Cinch ingangen ( L/R ) en zijn er verschillende USB slots waarmee MP3 en WAV bestanden door de ingebouwde player kunnen worden afgespeeld. Één van de USB slots heeft als functie het opnemen van de input van de UI 24R.

We leveren bij de Soundcraft UI24 R standaard twee Samson draadloze handheld microfoons ( Concert series ) en twee Samson draadloze headsets ( eveneens Concert series ).

Aanvullend hebben we een IMG Stageline TXS 812 Set, bestaande uit twee draadloze handheld microfoons en één dubbele ontvanger beschikbaar.

Daarnaast voorzien we in twee Sehneiser draadloze handheld microfoons inclusief ontvangers. 

 

Bovenstaand zijn onze standaard voorzieningen om te voorzien in de meest voorkomende standaardbehoeften te voorzien. uitbreiding is altijd mogelijk, afhankelijk van wat je nodig hebt. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken voor jouw specifieke evenement of voorstelling. We kunnen waar nodig maatwerk bieden. 

 

Kleine geluidsinstallatie

Heb je een kleinere geluidsinstallatie nodig, of geluid buiten de theaterzaal? Dan kun je gebruik maken van onze klein ( mobiele ) geluidsinstallatie. Afhankelijk van waar je 'm voor nodig hebt, wordt deze samengesteld uit elementen uit onze grote geluidsinstallatie. Meestal bestaat de kleine geluidsinstallatie uit twee lossen speakers uit de grote geluidsinstallatie, en vaak een of twee microfoons. Bij presentaties en inspraakavonden waar 50 personen of meer worden verwacht is dit bijvoorbeeld het geval. In het uiterste geval wordt ook de UI 24R op de geluidsinstallatie aangesloten om spraak en muziek te kunnen combineren, bijvoorbeeld bij een feestavond. Dit gebeurt altijd in samenspraak. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Reclame en Sponsoring

In een drukbezochte faciliteit als de onze, loont het zich natuurlijk om te adverteren, de exposure is onmiskenbaar. Als je bij ons adverteert, sponsor je ons, vandaar dat we adverteren sponsoring noemen. Je maakt al het moois dat we te bieden hebben dus mede mogelijk.

Flatscreens 

Adverteren op onze flatscreens betekent in een doorlopende slideshow zichtbaar te zijn op een screen in ons drukbezochte café én op een screen in onze foyer. Hierdoor is bekendheid bij onze bezoekers snel gerealiseerd.

Toiletreclame

De meest effectieve vorm van reclame is toiletreclame. Onderzoek heeft dit keer op keer uitgewezen. Niemand kan dan ook om je advertentie heen of er langs kijken. Zo wordt je advertentie nooit over het hoofd gezien.

Wij bieden reclame op veertien plaatsen op onze toiletten, voor alle urinoirs, tegen alle toiletdeuren aan en op de damestoiletten op de meest bekeken plek: bij de spiegel. 

Al onze toiletadvertenties worden met hoogwaardige prints op kwaliteitspapier verzorgd.

Wil je gegarandeerd gezien worden en zo effectief en gericht mogelijk adverteren? Neem contact op en we maken een afspraak!