De yogaruimte wordt het meest gebruikt voor...yoga. Officieel is heet het vergaderruimte 25, maar omdat er twee keer per week yogales wordt gegeven staat deze ruimte vooral bekend als de yogaruimte. 

 

Naast yogales wordt er ook regelmatig spirituele therapie gegeven in deze ruimte.

 

De ruimte heeft één lange zijde die geheel uit ramen bestaat waardoor er erg veel daglicht binnenstroomt. indien gewenst kunnen de aanwezige lamellen worden dichtgetrokken om de ruimte aan het zicht vanaf buiten te onttrekken. 

 

Ook deze ruimte wordt gebruikt voor vergaderingen en opleidingen en cursussen waar tot 30 personen aan deel kunnen nemen. De ruimte is in no-time voorzien van tafels en stoelen. Verder zijn er een whiteboard en een projectiescherm gemonteerd in de ruimte. Een beamer is dan snel geplaatst. indien gewenst plaatsen we ook een flatscreen in de ruimte.

 

Er is een wasbak met stromend water en zeep aanwezig in de ruimte, dit zorgt voor extra comfort en gemak in deze ruimte.

Onze yogaruimte is erg ruim, comfortabel en baadt in het daglicht. Ook de sfeer is erg prettig, met name door de attributen die bij de yogalessen horen. Hierdoor is het één van onze meest gewaardeerde ruimtes.