Organisatiestructuur

BMV de Vilgaard is de Brede Maatschappelijke Voorziening die onderdak biedt aan verenigingen en organisaties van allerlei origine in Velden. In het gebouw zijn gevestigd een gemeenschapshuis met horeca, een sporthal, een logopediste, een lagere school en een kinderdagopvang.

 

Stichting Gemeenschapshuis de Vilgaard ( SGDV ) is de hoofdhuurder van het publiek toegankelijke gebouw ( dus exclusief school en kinderopvang ). SGDV verhuurt aan andere partijen zoals verenigingen, stichtingen en andere organisaties. 

Het bestuur van de stichting bestaat uit Arie Leppink  - voorzitter; Lusan Korten - Penningmeester; Sraar Geelen - secretaris; Ger Lommen - vice voorzitter; Theo Vervoort - general operations manager; Bob Heijligers - bestuurslid.

 

SGDV heeft een coördinator aangesteld die o.a. verantwoordelijk is voor het beheer van het gebouw, de verhuur van het gebouw en dient als aanspreekpunt voor alle zaken met betrekking tot de brede maatschappelijke voorziening. Indien nodig verwijst deze door of legt contact met de juiste persoon of instelling. De coördinator is te bereiken via info@bmv-devilgaard.nl en 06 - 383 04 350.

 

Stichting Sport en Cultuurcafé de Vilgaard ( SCC ) is een zelfstandige stichting, echter gelieerd aan SV Velden, die de bar in de Vilgaard huurt en exploiteert. SCC is een van de huurders van SGDV. SCC heeft een samenwerkingsovereenkomst met SGDV t.a.v. het gezamenlijk accommoderen van de huurders en gasten van de Vilgaard en het beheren van het gebouw. De stichting heeft een bestuur dat bestaat uit Toon Geurts - voorzitter; Theo Ewalts - penningmeester; Jeannette Berden - secretaris; André Kuijpers - bestuurslid; Rick Theelen - bestuurslid.

 

De bar wordt deels bemand door vrijwilligers. Er zijn echter twee beroepskrachten in dienst van SCC; Sjaak Theelen en Gé Erren. De laatste is de manager horeca, te bereiken via g.erren@home.nl 

 

Regels

Natuurlijk hebben we huisregels. Deze huisregels zijn van toepassing zodra je het gebouw betreedt.  De huisregels kun je opvragen door op onderstaande download button voor "Huisregels" te klikken.

Je privacy hebben we hoog in het vaandel staan, daarom hebben we een privacy statement opgesteld, die als leidraad dient voor hoe we werken en op welke manier we  met je gegevens omgaan.  Klik hieronder op de download button voor "Privacy Statement" om dit in te zien.

Huisregels
PDF – 275,3 KB
Privacy Statement SGDV
PDF – 196,4 KB

De sporthal in de Vilgaard wordt beheerd en verhuurd door de gemeente Venlo, die tevens één van de eigenaren van het gebouw is, en daarmee lid is van de vereniging van eigenaren ( VvE ) van de Vilgaard.

Voor alle zaken met betrekking tot de sporthal dient contact op te worden genomen met de gemeente Venlo, via sportaccommodatieverhuur@venlo.nl